Після чаю чашка поступово стає темного кольору всередині, чому це відбувається?
Забули пароль? Будь ласка, введіть адресу електронної пошти. Ви отримаєте посилання та створите новий пароль.
Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про це запитання слід повідомити.
Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про цю відповідь слід повідомити.
Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про цього користувача слід повідомити.
Наліт на чашці від чаю може з’являтися з кількох причин:
1. Оксидування: Коли чай взаємодіє з повітрям, його складові можуть окислюватися і утворювати наліт на чашці.
2. Мінеральні солі: Вода, яку використовують для збирання чаю, може містити різні мінеральні солі, які можуть осідати на чашці під час збору і запарювання чаю.
3. Температура: Коли чай охолоджується, розчинені речовини в ньому можуть випадати з розчину та утворювати наліт на чашці.
4. Чистота: Чашки, які не миються або не миються недостатньо ефективно, можуть мати залишки від попередніх зборів чаю, що може вплинути на появу наліту.