Забули пароль

Забули пароль? Будь ласка, введіть адресу електронної пошти. Ви отримаєте посилання та створите новий пароль.

Є обліковий запис? Увійдіть зараз

Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про це запитання слід повідомити.

Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про цю відповідь слід повідомити.

Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про цього користувача слід повідомити.

УвійтиРеєстрація

iHaveQuestions

iHaveQuestions Логотип iHaveQuestions Логотип

iHaveQuestions Навігація

  • Дім
  • Про нас
    • База знань
    • Користувачі
    • Категорії запитань
    • Ключові слова
    • Система відзнак
  • Контакти
Пошук
Поставити запитання

Мобільне меню

Закрити
Поставити запитання
  • Дім
  • Запитання
    • Без відповіді
    • Нещодавно створені
    • Випадкові
    • З найбільшою кількістю переглядів
    • З найбільшою кількістю відповідей
    • З найбільшою кількістю голосів
  • Категорії
  • Спільноти
  • Опитування
  • Ключові слова
  • Користувачі
  • Система відзнак
  • FAQs
  • Дім
  • Про нас
    • База знань
    • Користувачі
    • Категорії запитань
    • Ключові слова
    • Система відзнак
  • Контакти
Дім/Запитання/Q 48031
Далі
В процесі
Анонім
  • 1
Анонім
Запитав: 20 Квітня, 20242024-04-20T15:15:30+03:00 2024-04-20T15:15:30+03:00Категорія: Освіта та навчання

Який вуглевод у гарячій воді утворює клейстер?

  • 1

Про який вуглевод йде мова? Як він називається?

  • 1 1 Відповідь
  • 14 Переглядів
  • Скарга

Пов'язані запитання

  • Речовина, що входить до складу клітинної стінки бактерій – це ... ?
  • Чому вода в рідкому стані не поширена в сонячній системі?
  • У чому полягає унікальність води?
  • Наведіть три аргументи щодо необхідності вивчення дифузії
  • У ньому зосереджена майже вся маса атома ... ?
Залишити відповідь

Залишити відповідь
Скасувати коментар

Завантажити

Оберіть відеохостинг, на якому знаходиться Ваше відео.

Введіть ідентифікатор відео. Наприклад, посилання: «https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs», ідентифікатор це: «sdUUx5FdySs».

Код перевірки: Натисніть на зображення, щоб оновити код перевірки.

1 Відповідь

  • Найстаріші
  • Нещодавно створені
  • Випадкові
  1. Green_Light Експерт
    2024-04-20T15:19:32+03:00Відповідь додана 20 Квітня, 2024 о 3:19 pm

    Вуглевод, який у гарячій воді утворює клейстер, називається крохмалем. Крохмаль міститься в багатьох рослинних продуктах, таких як картопля, кукурудза, рис, пшениця, крупа та інші.

    Коли крохмальний продукт змішується з гарячою водою, крохмальні зерна поглинають воду та набухають, утворюючи густу суміш, яка називається клейстером. Клейстер має властивості в’язкості та липкості, що робить його корисним для використання в кулінарії, харчовій промисловості та інших галузях.

    Клейстер може бути використаний як згущувач для супів, соусів та десертів, а також як клей для паперу, тканин та інших матеріалів. Крохмаль також використовується при виробництві біопалива, пластмас та інших продуктів.

    • 1
    • Відповісти
    • Поділитися
      Поділитися
      • Facebook
      • Twitter
      • LinkedIn
      • Скарга

Бічна панель

Поставити запитання
  • Випадкові
  • Відповіді
  • Green_Light
    Green_Light додав нову відповідь Станом на 2 червня 2025 року, єдина фіксована ціна на… 2 Червня, 2025 в 1:33 pm
  • Green_Light
    Green_Light додав нову відповідь Довідка ОК-5 – це офіційний документ з реєстру застрахованих осіб… 2 Червня, 2025 в 1:26 pm
  • Green_Light
    Green_Light додав нову відповідь Назва місяця червень в українській мові має природне походження і… 2 Червня, 2025 в 1:03 pm

Нижній колонтитул

iHaveQuestions

Коротко про головне

iHaveQuestions – український простір для питань та відповідей, де кожен користувач має можливість спілкуватися, ділитися ідеями та отримувати нові знання.

Меню

  • Дім
  • Про нас
  • Підтримка

Документи

  • Умови використання
  • Політика конфіденційність
  • Політика обробки файлів cookie

© 2022, iHaveQuestions. Усі права захищені.
Зроблено з ❤️​ спеціально для користувачів з 🇺🇦​