Поясніть, будь ласка, що таке “васабі”?
Забули пароль? Будь ласка, введіть адресу електронної пошти. Ви отримаєте посилання та створите новий пароль.
Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про це запитання слід повідомити.
Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про цю відповідь слід повідомити.
Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про цього користувача слід повідомити.
Васабі – це сильно ароматна і гостра приправа, яка часто використовується в японській кухні. Вона зазвичай подається поруч з суші, сашімі та іншими японськими стравами.
Васабі виготовляють із кореня рослини васабі, яка належить до родини хрестоцвітних. Корінь змішують з водою та мелють у пасту або роблять порошок. Васабі має дуже сильний гострий смак та запах, який зазвичай порівнюють із гірчицею.
Важливо знати, що багато васабі, яка продається в магазинах, може бути зроблена із хрену та барвників, а не із кореня васабі. Якщо ви хочете спробувати настоящу васабі, то звертайте увагу на склад та походження продукту.