Як охарактеризувати сіль? Що це таке?
Забули пароль? Будь ласка, введіть адресу електронної пошти. Ви отримаєте посилання та створите новий пароль.
Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про це запитання слід повідомити.
Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про цю відповідь слід повідомити.
Будь ласка, коротко поясніть, чому Ви вважаєте, що про цього користувача слід повідомити.
Сіль – це мінеральна речовина, яка складається переважно з хлориду натрію (NaCl). Вона широко використовується в кулінарії як приправа для поліпшення смаку їжі. Сіль також має багато інших застосувань, включаючи консервування продуктів, виробництво хімічних речовин, медицину та промисловість.